Disclaimer

Eindhovendesigndistrict.com en alle siteonderdelen zijn eigendom van Stichting Eindhoven365. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van Stichting Eindhoven365. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. De informatie op deze website wordt door Stichting Eindhoven365 met constante zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie die op de site staat gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Stuur ons gerust een e-mail als iets niet klopt.

Bepaalde (hyper)links op deze site leiden naar websites buiten het domein van Stichting Eindhoven365. Deze links openen allemaal in een nieuw venster. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze externe pagina's, hoewel we ze natuurlijk met veel zorg uitkiezen.

Alle teksten, beelden en illustraties op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd, net als de lay-out en de functionaliteit van de website.

Stichting Eindhoven365

Begijnenhof 4-6
Postbus 411
5600 AK Eindhoven
+31 40 707 40 40
info@eindhoven365.nl